TOKİ YUNUS EMRE İLKOKULU

WEB https://tokiyunusemreilkokulu.meb.k12.tr
Adres : TOKİ Kayaşehir Konutları 18. Bölge Bayraktar Sok. No 6 Başakşehir/İstanbul
VİZYON : "Toki Yunus Emreli Olma" gurur ve kültürünü; köklü ve deneyimli kurumsal yapısıyla bir nesilden ötekine taşıyan, sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen, demokratik, öncü ve örnek kurum olmaktır.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılapları çerçevesinde geleceğe güvenle bakan, çalışanlarının çatısı altında olmaktan mutlu olup, gurur duyacağı; gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : 09.00 - 14.40
Isınma : Kalorifer-Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Başakşehir´den;78F Başakşehir 4.Etap-Fenertepe ve MK22 Arnavutköy-Fenertepe-Başakşehir Metrokent Hattı Kayaşehir´den; 79M Kayaşehir-Mecidiyeköy ve 79F Kayaşehir-Yenibosna Metro Hattı
Yerleşim Yeri : TOKİ Kayaşehir Konutları 18.Bölge Bayraktar Sok.No:6 Başakşehir/İstanbul
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Başakşehir ilçe merkezine 10 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :